18 Mart Çanakkale Zaferi Programı

İlkokul bünyesi olarak hava şartlarından kaynaklı 18 Mart Çanakkale Zaferi Programımızı bir gün ertesi olan 19 Mart Salı günü gerçekleştirdik.

Düzenlenen programda her sınıftan görevli öğrenciler sahnede yerini aldı. 4/A sınıfından Aslı KILIÇ programın sunucusuydu. Tören bir dakikalık saygı duruşu ardından İstiklal Marşı ile başladı. Öğrencilerin heyecanlı ve istekli katılımları dahilinde ilerlemekte olan programda Çanakkale Zaferini anlatan önemli şiirler, konuşma metinleri okundu. Programın ilerleyen akışında ise Çanakkale Türküsü, Zafer Türküsü öğretmenleri rehberliğinde belirli öğrenciler tarafından söylendi. Her sınıftan öğrencinin görev aldığı, Müdür Yardımcımız Sena Nur FIRAT organizasyonluğundaki program, şehitlerimize Allah'tan rahmet temennileri ve programa katılan ile emeği geçenlere teşekkür edilerek sona erdirildi.

Törene ait bazı görseller aşağıdadır:

19-03-202419-03-202419-03-202419-03-2024